NOTICIES

 

 

 

PRESENTACIÓ D'OBSERVACIONS A l'ESTRATÈGIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL PARTICIPATIU FEADER 2014-2020

En compliment dels requisits generals que han de complir les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu en el marc de la convocatòria de l’Autoritat de Gestió del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears per a la selecció de les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu als territoris de Menorca i Eivissa i Formentera per al període de programació 2014-2020 , s'obre el període d'exposició pública de l'Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu 2014-2020 d'Eivissa i Formentera.
El document es pot trobar en aquesta web, així com en els taulers d'anuncis del Consell d'Eivissa i del Consell de Formentera.

El període per a la presentació d'observacions al document inicia el 27 d'octubre de 2016 i finalitza el 24 de novembre del mateix any, tots dos dies inclusivament. Per a la presentació de sol•licituds s'utilitzarà el model de presentació adjunt en aquesta nota informativa.
Per a qualsevol aclariment poden posar-se en contacte amb el Grup d’Acció Local mitjançant correu electrònic (info@leadereivissaiformentera.com) i per telèfon (971 195 490).

[Tornar]

© 2017 Leader Eivissa i Formentera · Tots els drets reservats ·  Disseny web Ibisof